Beobank (Taelemans) Asse In Den Bloeyenden Wijngaerdt Verzekeringskantoor Van Elewijck Barroom In den Ijzerwinkel Malpertuus Miers nvMurphy's Fietsen Servaas TBK Event TechnologyTransport bvba Van de Perre Optiek Weytjens Pro-senioren Frituur Den BoxMetinas De Meyst verzekeringen Qognima La Comedia Chateaux vini Fietsen Loomans Keukens De Wolf Valckenier

Graag brengen wij jullie het heugelijke nieuws van de terugkeer van ons zomerse beachvolley – en beachsoccertornooi ‘Beachland’ op respectievelijk 2 en 3 juli. De formule van ons sportfeest blijft ongewijzigd, waar ook dit jaar op zaterdag 32 teams (6 tegen 6) strijden om de fel begeerde volleybaltitel en op zondag 12 ploegen (5 tegen 5) met de bal aan de voet door het mulle zand klieven om gekroond te worden tot beachsoccerkampioen.

Wat moet u weten?

  beachvolleybal beachsoccer      
wanneer zaterdag 2 juli zondag 3 juli
aantal spelers minimum 6 minimum 5
inschrijvingsgeld €120
(+ €20 per extra speler)
€50
(+ €10 per extra speler)
inhoud (per speler) deelname tornooi
ontbijtpakket
drankbonnetje
spaghetti
deelname tornooi

Wilt u graag uw voeten begeven op onze oase van zand op het Kerkplein van Krokegem? Vul dan het inschrijvingsformulier in en stuur het door naar beachland@moederhopland.be. Daaropvolgend krijgt u een e-mail om de betaling in orde te brengen en uw inschrijving af te ronden.